Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a transmis vineri, la Şcoala de Vară a TNL, că într-o lume dificil de gestionat, generaţia actuală se prezintă cu prea mulţi politicieni, dar cu prea puţini lideri autentici, iar liderii nu sunt făcuţi de poziţiile pe care le ocupă, ci de trei calităţi definitorii: competenţă, caracter şi lupta neobosită pentru o cauză nobilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

inistrul Energiei Sebastian Burduja le-a vorbit tinerilor, la Şcoala Politică de Vară a Tineretului Naţional Liberal, despre leadership politic.

”Într-o lume dificil de gestionat, generaţia actuală se prezintă cu prea mulţi politicieni, dar cu prea puţini lideri autentici. În opinia ministrului, liderii nu sunt făcuţi de poziţiile pe care le ocupă, ci de trei calităţi definitorii: competenţă, caracter şi lupta neobosită pentru o cauză nobilă”, transmite PNL pe Facebook.

”Se spune că generaţia din care faceţi parte aleargă după mulţi iepuri. Însă, eu cred că voi sunteţi generaţia care va salva cu adevărat România. Aveţi condiţii mult mai bune în care să aflaţi lucruri, să învăţaţi cum să fiţi mai buni, pentru că aveţi informaţia doar la un click distanţă. Voi puteţi transforma visele în realitate! Iar visul meu este ca, la final, să pot spune ca aceasta este ţara în care îmi doresc ca copiii mei să rămână”, le-a spus ministrul Sebastian Burduja tinerilor liberali.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.