Camerele reunite au votat marţi şapte membri ai conducerii Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, pentru şase mandate întregi şi pentru un rest de mandat, printre aceştia regăsindu-se actualul şef al Consiliului Asztalos Csaba, dar fostul şef al Agenţiei Nucleare şi pentru Deşeuri Radioactive, până în decembrie 2019, Horia Grama, în prezent consilier la Cancelaria preşedintelui Camerei, cel care a scris în documentele de înregistrare a candidaturii ”î-mi depun candidatura”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Maria Moţa, propusă de PNL, a fost desemnată pentru un rest mandat în Colegiul CNCD.

Ceilalţi membri, cu mandate întregi sunt Csaba Asztalos, în prezent preşedinte al CNCD, Claudia Sorina Popa, propusă de PNL, Cristian Jura, ambii fiind şi în prezent membri ai Colegiului.

De asemenea, a fost votat pentru un mandat întreg în conducerea CNCD Adrian Nicolae Diaconu, Cătălina Olteanu, propusă de USR şi Horia Grama,  fost şef al Agenţiei Nucleare şi pentru Deşeuri Radioactive), în prezent consilier la Cancelaria preşedintelui Camerei, cel care a scris în documentele de înregistrare a candidaturii ”î-mi depun candidatura”.
 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.