Primarul PSD al Sectorului 3, Robert Negoiţă, a lansat critici dure după eşecul referendumului pentru familie, el enumerând calităţile pe care trebuie să le aibă un lider politic, cea mai importantă fiind aceea de a cunoaşte şi apăra interesele oamenilor pe care reprezintă. Edilul spune că nicio persoană care este ruptă de realitatea comunităţii, care nu îi înţelege problemele concrete şi care nu are capacitatea de a prioritiza rezolvarea acestor probleme nu va putea fi cu adevărat un lider.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un lider este acela care reuşeşte să convingă oamenii să îl urmeze în proiecte, în activităţi şi idei. Dar asta presupune că liderul le reprezintă interesele, adică el cunoaşte, înţelege şi îşi asumă nevoile comunităţii în vârful căreia se poziţionează. Nicio persoană care este ruptă de realitatea comunităţii, care nu îi înţelege problemele concrete şi care nu are capacitatea de a prioritiza rezolvarea acestor probleme, în funcţie de ce este necesar şi imediat, nu va putea fi cu adevărat un lider", arată Negoiţă într-un mesaj postat duminică seară pe Facebook.  

El se întreabă retoric câte lucruri se puteau face cu cele peste 40 de milioane de euro cheltuite pentru organizarea acestui referendum. 

"Nu pot să nu mă gândesc şi să nu mă întreb: câte, dar câte lucruri necesare şi utile pentru cetăţeni nu s-ar fi putut face cu cele peste 40 de milioane de Euro? Bani cheltuiţi în această activitate de weekend pe care o numim referendum", adaugă primarul sectorului 3.

Robert Negoiţă este un apropiat al primarului Capitalei, Gabrielei Firea, fiind unul dintre semnatarii şi votanţii documentului prin care i s-a cerut demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.