Curtea Constituţională a României a fixat termenul pentru judecarea excepţiei de neconstituţionalitate ridicată de Partidul REPER cu privire la organizarea alegerilor din 9 iunie, anunţă formaţiunea. REPER subliniază că ”a fost deposedat de dreptul de a avea reprezentanţi în secţiile de votare şi în Biroul Electoral Central deşi are drept membri 5 europarlamentari dintre care Dacian Cioloş, Ramona Strugariu şi Dragoş Pîslaru sunt şi candidaţi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Curtea va judeca pe 14 mai, la ora 10.00, Ordonanţa de Urgenţă în baza căreia se organizează alegerile prin care s-au modificat în mod arbitrar şi nejustificat, cu doar 90 de zile înainte, norme şi proceduri fundamentale, printre care modul de constituire a birourilor electorale”, precizează formaţiunea. REPER subliniază că ”a fost deposedat de dreptul de a avea reprezentanţi în secţiile de votare şi în Biroul Electoral Central deşi are drept membri 5 europarlamentari dintre care Dacian Cioloş, Ramona Strugariu şi Dragoş Pîslaru sunt şi candidaţi”. ”Potrivit altor normelor legale anterior în vigoare, care se bat cap în cap cu OUG-ul lui Marcel Ciolacu, Partidul REPER are dreptul de a avea reprezentanţi în secţiile de votare”, mai spune REPER.
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.