USR consideră că este regretabil că preşedintele Klaus Iohannis a ratat şansa de a limita dezastrul produs de PSD, că a ratat şansa de a-şi folosi atribuţiile constituţionale legitime de a desemna un premier decent, subliniind că ”o altă şansă pentru PSD înseamnă că România rămâne din păcate şi în perioada următoare pradă capriciilor medievale ale unui Liviu Dragnea care ne împinge cu fiecare zi mai departe de Europa”. Liderul PMP Traian Băsescu spune, la rândul său, că preşedintele Klaus Iohannis a ales ”cea mai comodă soluţie” pentru el, prin desemnarea Vioricăi Dăncilă. ”Oare să fie dragostea de la Grivco de vină?”, completează Băsescu. Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan afirmă că premierul desemnat este oglinda perfectă a ofertei PSD-ALDE pentru România şi că PNL va vota împotriva celui de-al treilea guvern PSD-ALDE şi îi va sancţiona la fiecare abatere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Raluca Turcan: Premierul desemnat, oglinda perfectă a ofertei PSD-ALDE pentru România. PNL va vota împotriva celui de-al treilea guvern PSD-ALDE

"PSD şi ALDE au propus 4 premieri într-un singur an. Şi-au dat jos propriile guverne, s-au luptat între ei, au susţinut oameni slabi şi vulnerabili, au ignorat aşteptările a milioane de oameni. Trebuie ca aceşti iresponsabili să plătească un preţ mare pentru ce au făcut din România şi cu toţii, cei cărora ne pasă, să tragem nişte învăţăminte: politica de calitate înseamnă vot pentru oameni responsabili şi profesionişti; înlăturarea PSD presupune prezenţa la vot şi VOT pentru formule politice viabile", scrie Turcan, pe Facebook.

Ea mai spune că PNL va vota împotriva celui de-al treilea guvern PSD-ALDE şi îi va sancţiona la fiecare abatere şi, în plus, PNL are mult de muncă în partid, în Parlament, pentru a se consolida ca unică alternativă la PSD, pregătită să ofere un act de guvernare de calitate şi în interes public.

 

"Toată ţara poate să vadă, să înţeleagă, să simtă că obiectivul PSD-ALDE a fost, de la bun început, scăparea hoţilor. Eu cred că niciun om normal nu mai poate crede că ţara are un viitor fără reducerea corupţiei şi a hoţiei. Iar PSD şi ALDE sunt incapabile să ofere acest lucru. Ei lucrează doar pentru hoţii aflaţi între ei sau în siajul lor", adaugă Raluca Turcan.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri seară, că a decis să mai dea PSD o şansă şi să o desemneze premier pe Viorica Dăncilă. 

Băsescu: Preşedintele a ales cea mai comodă soluţie pentru domnia sa. Oare să fie dragostea de la Grivco de vină?

”Sunt convins că niciodată Parlamentul nu ar fi votat căderea a două guverne şi intrarea în alegeri anticipate. Din păcate, preşedintele a ales cea mai comodă soluţie pentru domnia sa desemnând-o pe teleormăneanca Viorica Vasilica Dăncilă, spre bucuria lui Daddy. Oare să fie dragostea de la Grivco de vină?”, scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri seară, că a decis să mai dea PSD o şansă şi să o desemneze premier pe Viorica Dăncilă. El a mai spus că PSD va trebuie să demonstreze şi că va face ceea ce a promis.

USR: Este regretabil că preşedintele Iohannis a ratat şansa de a limita dezastrul produs de PSD

”Biroul Naţional al Uniunii Salvaţi România consideră că propunerea din partea coaliţiei PSD-ALDE pentru funcţia de prim-ministru al României - Vasilica Viorica Dăncilă - nu respectă criteriile de competenţă enunţate public de preşedintele Klaus Iohannis. USR constată că singurul criteriu de alegere a premierului la PSD este obedienţa faţă de liderul suprem şi satisfacerea intereselor acestuia de a scăpa de justiţie şi de a-şi menţine averea”, se arată într-un comunicat al USR.

USR precizează că, anul trecut, Viorica Dăncilă s-a remarcat ca o susţinătoare înflăcărată a OUG 13 şi a tuturor modificărilor legilor justiţiei, prin declaraţii şi scrisori în Parlamentul European, legate de protestele civice.

”România avea nevoie de un premier din afara coaliţiei toxice PSD-ALDE care să guverneze pentru interesele cetăţenilor şi pentru prosperitatea ţării. Preşedintele a avut o şansă şi a decis să o dea PSD-ului”, a declarat preşedintele USR, Dan Barna.

”Este regretabil că Preşedintele Johannis a ratat şansa de a limita dezastrul produs de PSD, a ratat şansa de a-şi folosi atribuţiile constituţionale legitime de a desemna un premier decent. O altă şansă pentru PSD înseamnă că România rămâne din păcate şi în perioada următoare pradă capriciilor medievale ale unui Liviu Dragnea care ne împinge cu fiecare zi mai departe de Europa”, se mai arată în comunicat.

USR precizează că nu va vota ”Guvernul Dragnea 3” şi va lupta în continuare în Parlament şi în stradă pentru a bloca iniţiativele periculoase iniţiate de actuala majoritate.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri seară, că a decis să mai dea PSD o şansă şi să o desemneze premier pe Viorica Dăncilă. El a mai spus că PSD va trebuie să demonstreze şi că va face ceea ce a promis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.