Candidatul PNL la funcţia de primar al Sectorului 4, Răzvan Sava, a anunţat, joi, printr-un mesaj pe Facebook, că fostul edil Cristian Popescu Piedone a decis să îl susţină pentru funcţia de primar al sectorului, el precizând că PNL susţine în continuare lista de consilieri liberali, iar Piedone, pe cea a partidului său, PPUSL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Domnul Cristian Popescu Piedone a decis să susţină candidatura mea pentru funcţia de primar al sectorului 4, deoarece partidul domniei sale, PPUSL, nu are un candidat la această funcţie. De asemenea, dl.Piedone susţine lista de consilieri a PPUSL pe care, de altfel,o deschide”, scrie Răzvan Sava pe Facebook.

El a ţinut să precizeze că PNL susţine lista de consilieri liberală pentru Consiliul Local şi nici o altă listă, a altui partid.

”Atât eu cât şi colegii mei din PNL sector 4 susţinem lista de consilieri a PNL”, subliniază Sava. 

Tribunalul Bucureşti a respins, pe 28 aprilie, candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4, decizia instanţei fiind definitivă. Judecătorii au hotărât să menţină hotărârea Judecătoriei Sectorului 4, respingând, ca nefondat, apelul lui Piedone.

Potrivit motivării instanţei, a fost încălcată legea alegerilor locale, propunerea de candidatură fiind formulată de preşedintele unei filiale de sector a partidului, în loc să fie avizată de filiala municipală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.