Copreşedintele PNL Vasile Blaga a anunţat, marţi, că în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL a fost validată candidatura lui Răzvan Mironescu pentru Primăria Sectorului 6.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am validat un candidat de primar pentru Sectorul 6, în persoana domnului Răzvan Mironescu”, a spus Vasile Blaga.

El a arătat că în conducerea PNL au mai fost validate trei candidaturi pentru funcţia de preşedinte de consiliu judeţean: la Bistriţa a fost validat Eugen Curteanu, la Neamţ - Mugur Cozmanciuc şi la Timiş - Alin Popoviciu.

BPN al PNL a mai validat în şedinţă şi trei preşedinţi unici în filialele judeţene. Astfel, în Hunedoara, conducerea va fi asigurată de Bogdan Ţâmpău, la Covasna, organizaţia va fi condusă de Codruţ Opaiţ, iar la Vâlcea, lider a fost numit Cristian Buican.

Vasile Blaga a precizat că Biroul Politic mai are de validat doi candidaţi pentru şefia Consiliului Judeţean, la Iaşi şi la Mureş, şi un candidat pentru funcţia de primar la Târgu Mureş.

BPN al PNL a stabilit şi obiectivele pe care fiecare organizaţie trebuie să le îndeplinească la alegerile locale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.