Prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, a afirmat că în 22 decembrie se va vorbi de un preşedinte de drepta la Palatul Cotroceni şi acesta este preşedintele Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ciucă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Noi vom avea candidat la prezidenţiale, vom avea candidaţi pe toate poziţiile şi eu cred că avem argumente suficiente pentru a duce acei candidaţi în finală şi spre câştigarea lor. În 22 decembrie, vă asigur că vom vorbi de un preşedinte, la Cotroceni, de dreapta. Preşedintele Partiului Naţional Liberal”, a declarat Rareş Bogdan, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Piteşti. 
 
El consideră că Nicolae Ciucă este cel mai potrivit pentru a obţine funcţia de preşedinte al României. 
 
“Am văzut multe sondaje de opinie, am văzut multe fotografii ale momentului. Haideţi să aşteptăm momentul candidaturii. Haideţi să ne uităm puţin la chestiunea regională, să ne uităm puţin la chestiunile legate de securitatea regională. Să ne uităm puţin la profilul preşedintelui PNL, candidat la preşedinţia României şi sunt absolut convins că în contextul regional actual şi pe panoplia de candidaţi, având în vedere că unul dintre ei nu are partid, Nicolae Ciucă e cel mai potrivit şi pregătit să ocupe acea poziţie”, a menţionat Rareş Bogdan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.