Europarlamentarul Rareş Bogdan se arată încrezător că PNL poate câştiga la viitoarele alegeri lcoale atât Primăria generală a Capitalei, cât şi primăriile celor şase sectoare ale Bucureştiului. El spune că Gabriela Firea "va fi fără probleme bătută”, iar pe Clotilde Armand, candidata USR pentru Primăria Sectorului 1, a catalogat-o drept "o glumă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Cred că Gabriela Firea va fi fără probleme bătută, chiar dacă astăzi pare că încă are rezidual ceva încredere. Va fi bătută în momentul campaniei, ea doar va scădea în următoarele luni de zile. Cât despre candidaţii din Bucureşti, la sectorul 1 nu are nicio şansă nici Tudorache, iar Clotilde Armand este o glumă, din punctul meu de vedere, candidatul liberal o va spulbera”, a afirmat Rareş Bogdan duminică seară, la o reuniune a conducerii PNL Sector 2. 
 
El a spus că PNL "a câştigat deja” sectorul 2, iar despre sectorul 4 a afirmat că va fi câştigat tot de liberali.
 
"La sectorul 5 vom câştiga en fanfare, iar la sectorul 6 cred că Mutu ar fi bine să se mute undeva în afara Bucureştiului pentru că şi-a bătut joc complet de acel sector", a susţinut el.
 
Rareş Bogdan a spus că nu există un alt partid de dreapta care să aibă mai multe şanse de a câştiga alegerile decât PNL. 
 
"Dacă nu câştigăm Bucureştiul şi sectoarele Bucureştiului la nivelul presei şi la nivelul imaginii publice vom fi extrem, extrem de afectaţi", a mai spus Rareş Bogdan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.