Prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, a subliniat, joi seară, că retragerea de pe lista de candidaţi la alegerile europarlamentare a Ramonei Chiriac este o lecţie pentru fiecare partid şi a afirmat că nu mai susţine un independent în fruntea acestei liste. Bogdan crede că el sau Mihai Tudose de la PSD pot deschide această listă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”E o situaţie nedorită, dar, în acelaşi timp, cred că e o lecţie pentru fiecare partid sau coaliţie. E foarte complicat pentru un om care a stat, funcţionar fiind, în zona birourilor, a birocraţiei, chiar şi cea bruxelleză, să intre în spaţiul public, în zona publică şi să suporte presiunea extraordinară a unei astfel de poziţii. Părerea mea este că doamna Ramona Chiriac şi-a analizat foarte bine poziţia şi opţiunea, chiar dacă puţin târziu, sigur că puţin ne-a încurcat, nu ascundem acest lucru, si a ales practic să se retragă din lumina reflectoarelor. Vă spune un om care, deşi a fost jurnalist la un nivel destul de înalt, spun eu, în momentul în care am intrat în politică, reflectoarele, presiunea, atacurile, tăvăleala a fost extrem de complicat”, a declarat Rareş Bogdan la Antena 3, joi seară.
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Europarlamentarul mai spune că Ramona Chiriac a ales să nu stea în lumina reflectorului.
 
”Important este că doamna Chiriac a ales să nu continue din motive personale, părerea mea e că presiunea a fost una absolut uriaşă şi dânsa a ales să nu stea  în zona reflectorului şi să stea din nou în zona funcţionarilor unde şi-a făcut o treabă foarte bună. În prima fază am crezut că e un joc, că e o chestiune pe surse. Au curs mesajele, telefoanele. Asta e, mergem înainte. Până la urmă cred că e important ca partidele politice să îşi asume în cazul acestor poziţionări extrem de  importante pe familiile politice”, a spus Rareş Bogdan.
 
Liberalul a adpugat că nu mai susţine un independent pentru deschiderea listei de candidaţi pentru alegerile europarlamentare din partea coaliţiei PNL şi PSD. 
 
”Eu nu voi mai susţine un independent în fruntea listei de europarlamentare. Cred că unul dintre cele două forţe politice, fie că e PNL, fie că e PSD poate să îşi asume asta. Îl cunosc pe  Mihai Tudose, am colaborat cu el foarte bine în Parlamentul European, pentru cauza României, ştiu ce pot să fac eu. Cred că dacă partidele noaste ne-au ales să fim deschizători de listă, unul din noi doi poate să preia foarte bine deschiderea listei”, a subliniat Rareş Bogdan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.