Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, luni, că în prezent candidatul liberalilor pentru Primăria Capitalei este liderul PNL Bucureşti Sebastian Burduja, întrebat despre posibilitatea ca omul de afaceri Dan Ostahie să fie candidatul pentru funcţia de primar general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Domnul Ostahie este unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri. Vorbim de un vizionar, de un om care a realizat o afecere recunoscută la nivel internaţional. Faptul că domnul Ciucă, preşedintele PNL, s-a întâlnit cu un om de afaceri, care are printre votanţii săi şi această categorie, nu mi se pare nimic grav”, a explicat Rareş Bogdan, într-o intervenţie telefonică făcută luni, la Digi 24.

El a punctat că, în momentul de faţă, candidatul PNL pentru Primăria Capitalei este ministrul Energiei Sebastian Burduja.

„PNL va căuta o soluţie optimă pe care să o propună pentru Bucureşti. Deocamdată, această soluţie este ca preşedinţii tuturor filialelor din ţară să îşi asume candidatura la primărie sau la consiliu judeţean. Sebastian Burduja este preşedintele organizaţiei Bucureşti. Deci, el este candidatul PNL la Primăria Bucureşti. Sigur că vom căuta soluţii cu PSD, în următoarele săptămâni vom avea cercetări sociologice, vom vedea profilul potrivit pentru a prezenta un proiect pentru Bucureşti, pentru că aici nu e vorba doar de a-l bate pe Nicuşor Dan, ce de un proiect pentru a scoate Bucureştiul din situaţia critică în care l-a adus Nicuşor Dan”, a mai precizat Bogdan

Acesta a adăugat că, încă nu se ştie dacă Burduja va fi candidatul alianţei PSD-PNL, el fiind candidatul liberalilor şi a subliniat că este vital să fie schimbat stilul de a face administraţie al lui Nicuşor Dan.

„Încă nu ştim dacă Sebastian Burduja este candidatul alianţei PSD-PNL, o să vedem, el este candidatul PNL. Eu cred că pentru Bucureşti este vital să schimbăm stilul de a face administraţie a lui Nicuşor Dan care este lipsit de un management performant şi de coerenţă. Sebastian se profilează în acest moment. Nu e recunoscut în Bucureşti ca un candidat neapărat, el este cunoscut ca ministrul Energiei. Când se va profila, scorul său va creşte semnificativ”, a concluzionat Rareş Bogdan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.