Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat, joi, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre acuzaţiile de plagiat la adresa ministrului Educaţiei, că până nu vor vedea exact despre ce e vorba şi dacă există o bază extrem de clară în urma căreia să avem o discuţie, nu poate să se exprime şi că nu au ce să îi reproşeze din punct de vedere profesional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”După ce vom vedem exact pe ce se bazează şi dacă respectivele acuzaţii au fundament, vom analiza şi acest lucru”, a spus europarlamentarul PNL, întrebat dacă Sorin Cîmpeanu a ajuns o piatră de moară pentru PNL, după acuzaţiile aduse în cazul plagiatului. 

”În momentul acesta, Sorin Cîmpeanu este un ministru care şi-a făcut treaba foarte bine la minister şi a elaborat nişte legi ale educaţiei care schimbă, practic, reformează educaţia din România”, a ţinut să precizeze europarlamentarul.

Rareş Bogdan a arătat că, ”până nu vom vedea exact despre ce e vorba şi dacă există o bază extrem de clară în urma căreia să avem o discuţie, nu poate să se exprime”.

”Noi nu avem în afară de această chestiune ce să îi reproşăm şi nici asta, până nu vedem despre ce e vorba, nu avem ce să îi reproşăm din punct de vedere profesional, managerial, la ministerul Educaţiei, domnului Sorin Cîmpeanu”, a mai arătat Rareş Bogdan. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.