Ramona Ioana Bruynseels şi-a depus, marţi, candidatura la Primăria Sectorului 1 din partea AUR Ea a afirmat că oamenii s-au simţit neglijaţi şi că îşi propune să rezolve problemele cetăţenilor, fapt pentru care primarul Sectorului 1 Clotilde Armand trebuie să plece din funcţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Oamenii din Sectorul 1 s-au simţit totalmente neglijaţi în ultimii patru ani. Au nevoie de un primar care să le arate grijă, care să le arate că îi pasă de problemele lor, care să-şi dorească să le rezolve problemele. Eu una sunt pregătită, ştiu să fac acest lucru şi îmi doresc din tot sufletul să îl fac. Vom avea patru ani în continuare de dezvoltare, patru ani în care oamenii vor simţi că au primar, patru ani cu un primar care va fi pe stradă, printre ei şi va fi şi în primărie, acolo unde o să transformăm ceea ce acum nu funcţionează în eficienţă, în servicii puse la dispoziţia cetăţeanului cu adevărat. Trebuie să scăpăm de mizerie, de şobolani, de incompetenţă şi, mai mult decât atât, de reaua-credinţă”, a spus Ioana Ramona Bruynseels.

De asemenea, preşedintele AUR George Simion, a spus că partidul său are „o ofertă competentă, curată, frumoasă” pentru acest sector.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

„Astăzi, pe tot parcursul zilei, se mai depun dosare. Noi depunem ultimul sector din Bucureşti, Sectorul 1, şi declarăm public război atât serviciilor de informaţii franceze şi statului francez, care conduce în acest moment Sectorul 1, cât şi securiştilor, care n-au ce căuta în politică. Sunt convins că vom repurta victorie şi în Sectorul 1 şi în Sectorul 2 şi în mai multe Sectoare ale Capitalei”, a completat Simion.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.