Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan afirmă că Viorica Dăncilă porneşte în cursa pentru alegerile prezidenţiale cu un singur crez: să desăvârşească, din fruntea statului, priorităţile toxice ale lui Liviu Dragnea, PSD având un efect profund toxic asupra României, pentru că este un partid anti-european, anti-românesc şi pro-infractori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Desemnarea Vioricăi Dăncilă drept candidat la Preşedinţie, ca şi remanierea din aceste zile arată că doctrina Dragnea e mai valabilă ca niciodată la vârful PSD. Cu Vioricăi Dăncilă, PSD a rămas acelaşi partid corupt şi clientelar ca pe vremea lui Liviu Dragnea. Nu s-a schimbat absolut nimic, cu toate promisiunile făcute de Viorica Dăncilă ajunsă la conducerea partidului. Noii miniştri propuşi reprezintă garanţia că sectoarele pe care le vor gestiona sunt condamnate la subordonare politică şi subdezvoltare. Sunt personaje care nu au ce căuta în fruntea unor ministere”, afirmă Raluca Turcan.

Prim-vicepreşedintele PNL arată că, cu Dana Gîrbovan la Justiţie, Dăncilă se asigură că Secţia specială de investigare a magistraţilor rămâne în picioare şi că legislaţia penală va servi interesele corupţilor din PSD, cu Iulian Iancu ca vicepremier pe probleme economice, Dăncilă se asigură că investiţiile majore sunt blocate, iar cu Şerban Valeca la Educaţie, şansele ca acest domeniu să fie conectat la rigorile timpului prezent sunt nule. 

„Cu lecţia bine învăţată de la Liviu Dragnea, cu mesajele primite de la baronii PSD în buzunar pentru că rareori vorbeşte liber, Viorica Dăncilă porneşte în cursa pentru alegerile prezidenţiale cu un singur crez: să desăvârşească, din fruntea statului, priorităţile toxice ale lui Liviu Dragnea. Nicio cosmetizare nu mai poate ascunde efectul profund toxic pe care PSD îl are asupra României. Un partid anti-european, anti-românesc şi pro-infractori”, mai scrie Turcan pe pagina sa de Facebook.

PSD a desemnat-o oficial, sâmbătă, pe Viorica Dăncilă drept candidatul partidului la Preşedinţie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.