România se confruntă cu riscul unor sancţiuni europene, inclusiv de natură financiară, din cauza acţiunilor iresponsabile ale liderului PSD Liviu Dragnea şi ale premierului Viorica Dăncilă, susţine deputatul PNL Raluca Turcan, spunând că cei doi social-democraţi subminează ordinea constituţională a României şi angajamentele internaţionale pe care ţara noastră şi le-a asumat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă subminează ordinea constituţională a României şi angajamentele noastre internaţionale. Prin acţiunile lor, Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă nu doar că se plasează în afara Constituţiei României ci transmit şi mesajul că guvernarea PSD-ALDE şi-a asumat încălcarea Tratatului de Aderare a României la Uniunea Europeană. Prin atacurile la adresa justiţiei, a statului de drept şi a libertăţilor fundamentale, prin inducerea în eroare a Comisiei Europene şi a Parlamentului European, Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă fac tot posibilul să genereze sancţiuni la adresa României”, a scris Raluca Turcan marţi pe pagina sa de Facebook.

Ea spune că guvernarea PSD-ALDE nu doreşte respectarea criteriilor policite care au făcut posibilă aderarea României la Uniunea Europeană, dovezi în acest sens fiind violenţele din Piaţa Victoriei de la mitingul din 10 august, atacurile la adresa presei şi acţiunile de subimnare a statului de drept.

"Consider că România se confruntă cu pericolul iminent al sancţiunilor europene, inclusiv de natură financiară, din cauza acţiunilor iresponsabile ale celor doi. Acţiunea anti-naţională a infractorilor şi a interpuşilor lor semi-analfabeţi trebuie oprită de urgenţă!”, a mai spus Turcan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.