Ministrul Culturii, Raluca Turcan, afirmă, duminică, într-o postare pe Facebook, că, pentru a atinge succesul în politică, sunt esenţiale cel puţin următoarele calităţi: să fii bine pregătit profesional, să fii dedicat muncii şi să rămâi integru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am răspuns cu drag invitaţiei Preşedintelui Cluburile Studenţeşti Liberale de a participa, ieri, la un dialog deschis şi onest cu reprezentanţii studenţilor liberali din toată ţara.

Mă bucur de fiecare dată când am ocazia sa dezbat, la propriu, alături de tinerii inteligenţi, talentaţi şi motivaţi, care reprezintă un pilon fundamental al viitorului societăţii noastre. Am fost profund impresionată de energia, entuziasmul şi ideile pe care le-am regăsit la studenţii liberali în cadrul acestei întâlniri şi pot spune că m-au inspirat în mod sincer”, a scris, duminică, pe Facebook, Raluca Turcan.

Ministrul liberal al Culturii afirmă că le-a transmis tinerilor că, ”pentru a atinge succesul în politică, sunt esenţiale cel puţin următoarele calităţi: să fii bine pregătit profesional, să fii dedicat muncii şi să rămâi integru”.

”Aceste trei principii sunt fundamentale atât pentru evoluţia personală, cât şi pentru contribuţia la o societate mai bună. Sunt încântată de oportunitatea de a continua colaborarea cu Clubul Studenţilor Liberali şi de a transforma ideile bune în acţiuni concrete şi constructive! Împreună, în echipă, putem modela un viitor mai bun pentru toţi şi, cu siguranţă, vom aduce schimbări pozitive în societatea noastră”, a mai transmis ministrul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.