Fostul ministru al Muncii, Raluca Turcan, a afirmat că românii aşteaptă rezultate de la guvernanţi şi s-au săturat de replici tăioase şi de planuri conspirative.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Raluca Turcan a fost întrebată, vineri, când ar putea pleca Florin Cîţu de la conducerea PNL.
“Românii aşteaptă rezultate, sunt atât de sătui de replici tăioase, de planuri conspirative. Avem un Guvern, avem un premier foarte serios şi responsabil şi cred că e timp acum să oferim rezultate”, a afirmat Turcan. 
Întrebată dacă creşterile de alocaţii şi pensii promise de la 1 ianuarie 2022 pot fi realizate, Raluca Turcan a răspuns: “Dacă este scris în programul de guvernare şi vor avea tot sprijinul meu să se întâmple lucrul acesta. Ar fi un dezastru ca oamenii să fie dezamăgiţi sau contrazişi de realitate”.
Fostul ministru al Muncii s-a referit şi la o nouă formulă de calcul a pensiilor. 
“Mi-aş dori să reuşească să vină în 120 de zile. Cert este că eu într-un an am reuşit să las 1.400.000 de dosare de pensii digitalizate şi de asemenea 1.000 de oameni în sistem în plus care lucrează în două ture până la ora 22 şi care procesează aproximativ 26.000 de dosare pe zi”, a mai declarat Raluca Turcan.
Ea a precizat că nu îşi doreşte nicio funcţie publică în următoarea perioadă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.