Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, nu va participa la dezbaterea moţiunii simple pe tema Justiţiei din cauza faptului că avionul cu care se întoarce în ţară are întârzieri din cauza vremii nefavorabile, a anunţat în Parlament vicepremierul Costin Borc, care le-a transmis deputaţilor că Prună va veni la plen săptămâna viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Justiţiei nu se află în ţară, urmând să revină în Bucureşti în cursul acestei după-amiezi, pentru a se adresa deputaţilor. Vicepremierul Costin Borc a anunţat, însă, de la tribuna Camerei Deputaţilor că Raluca Prună nu va putea participa, din cauza faptului că avionul în care se află a avut întârziere din cauza vremii nefavorabile. Borc a precizat că Raluca Prună va răspunde întrebărilor deputaţilor săptămâna viitoare.

Dezbaterea moţiunii simple continuă. Primul vorbitor a fost deputatul ALDE Steluţa Cătăniciu, care a afirmat că "nu a mai văzut atât de mult tupeu" din partea unui ministru şi a continuat criticând actuala stare a sistemului de Justiţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.