Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a comentat, pe Facebook, declaraţiile fostului premier Victor Ponta pe tema atacului de la Nisa şi a loviturii de stat din Turcia, în care a acuzat "propaganda" românească, afirmând că social-democratul "îşi face selfie-uri" la toate "carnagiile" în scopuri politice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mor oameni la Nisa - Ponta reacţionează ferm, condamnând "Propaganda Fascistă din România". Mor oameni în Turcia - Ponta atacă, plin de compasiune, manipularea din România. Nu există carnagiu de lângă care fostul premier al României să nu-şi facă un selfie, explicându-ne de ce a pierdut puterea şi spunând "cheese" la cameră pentru câteva ştiri TV", scrie liberalul.

Victor Ponta a reacţionat la tragedia din Nisa spunând că este trist să vadă că, deşi lumea înţelege că solidaritatea este armă principală împotriva terorismului, "în România suntem ţinuţi de Propaganda Fascistă într-un război absurd al românilor contra românilor!".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În cazul tentativei de lovitură de stat din Turcia, Ponta i-a luat apărarea lui Recep Erdogan, afirmând că Turcia este o ţară cu "cetăţeni adevăraţi", mândri şi demni, nu inculţi şi manipulaţi, cum îi prezintă "propaganda internaţională şi românească", care au salvat ţara lor de la dictatură, luptând cu mânile goale împotriva armatei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.