Senatorul PSD Radu Preda a declarat, miercuri, în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, că este dezamăgit de mpdul în care s-a făcut trecerea de la starea de urgenţă şa cea de alertă şi a făcut referire la cele trei zile care nu au fost acoperite de legislaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt profund dezamăgit de cum s-a făcut trecerea la de starea de urgenţă la cea de alertă”, a declarat, miercuri, senatorul Radu Preda, din partea grupului PSD în şedinţa online de încuviinţarea stării de alertă.

Senatorul social-democrat a făcut referire la cele trei zile neacoperite de legislaţie, la ieşirea din starea de urgenţă.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”O parte din măsurile luate acum sunt deja tardive. Purtarea măştii putea să fie folosită de la început. (...) De ce nu e declarată starea de epidemie? Cine plăteşte pentru excesul de mortalitate din aceste luni, cauzate de bolile cronice?”, a mai declarat senatorul.

Acesta a vorbit şi despre internarea pacienţilor asimptomatici, dar şi despre interzicerea internărilor.

”Senatorii PSD votăm starea de alertă, dar vreau să ţineţi minte că e un revers al medaliei, companiile şi familiile distruse vor fi trecute în dreptul unei guvernări eşuate a PNL”, a anunţat senatorul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.