Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a declarat marţi despre conceptul patriotismului economic din programul de guvernare al PSD că înseamnă schimbarea percepţiei asupra felului în care dezvoltăm economia, trecerea de la o economie de consum la una de producţie, de reîntregire a lanţurilor valorice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al PSD a afirmat în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News, că patriotismul economic, conceptul pe care PSD vrea să îl implementeze în noua guvernare înseamnă schimbarea percepţiei noastre asupra felului în care dezvoltăm economia, trecerea de la o economie de consum la una de producţie, de reîntregire a lanţurilor valorice în România.

”Importăm foarte multe produse agroalimentare şi din păcate importăm şi inflaţie. Cum putem să luptăm cu inflaţia, cu creşterea preţurilor, este principalul obiectiv al viitoarei guvernări a lui Marcel Ciolacu. Obiectivul poate fi atins şi prin dezvoltarea capacităţilor de producţie, de produse agroalimentare româneşti”, a spus Oprea.

El a menţionat că îşi propun să promoveze programe prin fonduri europene, pentru domenii competitive, în domeniul agroalimentar sau domeniul materialelor de construcţii.

”Există şi vor fi aceste programe care vin să sprijine producătorii de materi ale de construcţii din România, prin diverse forme de sprijin, care vor fi într-o schemă de ajutor de stat”, a explicat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.