Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunţă că, în doar cinci zile, echipele Administraţiei Domeniului Public au scos 343 tone deşeuri de pe malul Lacului Fundeni. ”Situaţia acolo e atât de gravă încât utilajele nu se pot apropia suficient de apă până nu eliberăm drumul de câteva straturi de gunoi”, a transmis primarul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”În numai 5 zile, dintr-un singur depozit de gunoi ilegal, echipele Administraţiei Domeniului Public au scos 343 tone deşeuri de pe malul lacului Fundeni. Situaţia acolo e atât de gravă încât utilajele nu se pot apropia suficient de apă până nu eliberăm drumul de câteva straturi de gunoi”, a transmis, duminică, primarul, într-o postare pe Facebook.

Radu Mihaiu afirmă că, în lac, ”insulele de deşeuri se întind aşa de mult încât cei de la Apele Române vor fi nevoiţi să aducă un utilaj special şenilat cu care să ajungă atât de departe”.

”Lacul Fundeni e o bombă ecologică, dar nu ne vom opri până nu îl limpezim. Persistenţa învinge rezistenţa”, a mai scris primarul.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.