Organizaţia PSD Vrancea a anunţat, marţi seară, că şi-a desemnat candidaţii la alegerile parlamentare, fostul lider al filialei Marian Oprişan fiind primul pe lista pentru Senat, în timp ce Nicuşor Halici deschide lista pentru Camera Deputaţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consiliul Politic Judeţean PSD Vrancea a desemnat candidaţii pentru alegerile pentru Camera Deputaţilor şi Senat din 6 decembrie, în cadrul unei şedinţe care a avut loc marţi, la sediul PSD Vrancea şi în sistem online.

"Urmare a convocării de către mai mult de o treime din membrii Consiliului Politic Judeţean (CPJ) PSD Vrancea, conform prevederilor statutare, format din preşedinţi de organizaţii, primari, consilieri judeţeni, consilieri municipale şi parlamentari, CJP a dezbătut în prezenţa a peste 150 de membri care au participat atât fizic cât şi online, mai multe proiecte de hotărâre. Printre altele, pe ordinea de zi a fost inclus şi proiectul de hotărâre privind stabilirea candidaţilor la alegerile parlamentare din 6 decembrie din partea PSD Vrancea", se arată într-un comunicat de presă transmis de PSD Vrancea.

Conform sursei citate, şedinţa a fost condusă de Nicuşor Halici, vicepreşedintele organizaţiei PSD Vrancea.

"(...) în urma discuţiilor, consultărilor şi a votului membrilor CPJ PSD Vrancea s-a stabilit următoarea listă de candidaţi:

Senat

 1. Oprişan Marian (care a fost propus în unanimitate de membrii Consiliului Politic Judeţean)
 2. Dumitrescu Cristian Sorin
 3. Nedelcu Mihai
 4. Nedelcu Cristina

Camera Deputaţilor

 1. Halici Nicuşor
 2. Stoica Elena
 3. Marin Laurenţiu Daniel
 4. Carnariu Vasile
 5. Nica George Claudiu
 6. Bălan Doru Geany
 7. Şelaru Aurel", scrie în comunicat.

Listele de candidaturi vor fi depuse la sediul central al Partidului Social Democrat, pentru a fi semnate de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Conform sursei citate, pe ordinea de zi au mai fost incluse şi următoarele proiecte de hotărâri, care au fost adoptate cu unanimitate de voturi: 1. Dizolvarea organizaţiei municipale Adjud; 2. Dizolvarea organizaţiei orăşeneşti Panciu; 3. Revocarea din funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei PSD Vrancea a lui Tîlvăr Angel; 4. Numirea ca interimar în funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei PSD Vrancea a lui Carnariu Vasile; 5. Revocarea din funcţia de secretar general al Organizaţiei PSD Vrancea a lui Dragoş Bârlădeanu; 6. Numirea ca interimar în funcţia de secretar general al Organizaţiei PSD Vrancea a lui Guguianu Constantin.

Marcel Ciolacu a anunţat, în 5 octombrie, că a preluat interimar şefia PSD Vrancea, după ce conducerea partidului l-a demis pe Marian Oprişan.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.