PSD Vâlcea anunţă că primul proiect de act normativ pe care îl vor promova viitorii parlamentari ai partidului aleşi în acest judeţ va fi unul care să interzică plecarea deputaţilor şi senatorilor dintr-un partid în altul. Liderul PSD Vâlcea, care nu este candidat la alegerile parlamentare, a semnat alături de candidaţii filialei judeţene un document în acest sens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Candidaţii social-democraţi ai filialei judeţene Vâlcea au semnat, miercuri, un document denumit "Stop traseismului politic”, care este un acord în baza căruia viitorii parlamentari PSD de Vâlcea vor promova, încă din primele zile de mandat în noul Parlament, un proiect de lege care va interzice plecarea deputaţilor şi senatorilor de la un partid la altul. 
 
"Prin iniţierea acestui proiect de lege, PSD Vâlcea doreşte să stopeze ipocrizia şi trădarea politicienilor investiţi în funcţii prin încrederea românilor”, a transmis, miercuri, PSD Vâlcea.
 
Documentul a fost semnat, alături de candidaţii social-democraţi, şi de către liderul PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, deţinător al funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean, dar şi de reprezentantul primarilor aleşi sub sigla PSD în acest judeţ. 
 
"Am luat în serios, pentru prima dată după Revoluţie, un semnal foarte clar: oamenii nu mai vor plimbăreţi prin mai multe partide în Parlament. Este un gest de respect profund pentru cei cărora merg să le ceară votul. În primele zile de parlament parlamentarii PSD de Vâlcea vor scrie proiectul de lege împotriva migraţiei politice”, a declarat liderul PSD Vâlcea după semnarea acestui document.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.