PSD Timiş a anunţat, vineri, că va susţine candidatura primarului din comuna Valcani, Dragoş Buicu, ales pe listele PNL la alegerile din 2020, dar care a anunţat că la scrutinul electoral din 9 iunie 2024 va candida independent pentru un nou mandat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ţinând cont de faptul că s-a stabilit data alegerilor locale în data de 9 iunie, aş vrea să vă aduc la cunoştintă faptul că am susţinut în toate mandatele mele că voi munci în interesul cetăţenilor şi pentru binele comunei, indiferent de partidul din partea căruia am candidat (...) am luat hotărârea ca la alegerile locale din 9 iunie să fiu doar candidatul dumneavostra, astfel că anunţ prin această postare candidatura mea la postul de primar al Comunei Valcani din postura de CANDIDAT INDEPENDENT!!! Partidele politice care doresc să mă susţină o pot face cu mare plăcere”, a scris Dragoş Buicu.

PSD Timiş a anunţat că la Valcani va avea doar listă de candidaţi la Consiliul Local şi că va susţine candidatura actualului primar.

”PSD Timiş a decis să susţină candidatura din postura de independent a primarului comunei Valcani, Dragos Buicu, unul dintre cei mai performanţi edili din judeţul Timiş. Urmare a deciziei acestuia, PSD Timiş va avea în Valcani doar listă pentru Consiliul Local”, au transmis reprezentanţii PSD Timiş.

Dragos Buicu devine astfel al optulea primar care pleacă din PNL Timiş în ultimele zile.

În urmă cu o săptămână şi-au anunţat plecarea din PNL şi trecerea la PSD Timiş: Bono Cucalan (Dudeştii Vechi), Ioan Munteanu (Liebling), Costel Medelean (Tomeşti), Ionică Breje (Checea), Dănuţ Stoica (Gavojdia), Petru Roman (Deta) şi Luchian Savu (Şandra). Acestora li s-au adăugat alţi primari şi viceprimari de la PRO România, USR, Partidul Republican şi PMP. În total, 10 primari şi 8 viceprimari au anunţat că vor candida pe listele PSD la alegerile locale din 9 iunie 2024.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.