Social-democraţii au acuzat PNL că se ghidează numai după interesele electorale. De exemplu, şcolile sunt periculoare, atunci când este vorba de educarea elevilor, însă sunt sigure ca secţii de votare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Şcolile sunt periculoase când este vorba de educaţia copiilor – deci trebuie închise, dar sunt sigure ca secţii de votare – când o cer interesele electorale ale PNL! În loc să testeze masiv, iar printre priorităţi să fie profesorii şi orice suspiciune de infectare în cazul vreunui elev, ca să putem ţine şcolile deschise, Guvernul PNL era deja în campania pentru locale: trei sferturi dintre inspectorii şcolari judeţeni şi mulţi secretari de stat candidau pe listele PNL”, arată o postare luni pe pagina de Facebook a PSD.
 
Sursa citată precizează că numai o parte din elevii Capitalei şi din două judeţe au primit tablete.
 
„În loc să pregătească educaţia pentru sistemul on-line, PNL se lăuda că «o să aducă» tablete pentru toţi copiii. Astăzi, doar o parte din elevii Capitalei şi din două judeţe au tablete. Restul fac şcoală on-line în variantă off-line. Când le-am spus că, după alegerile locale vor închide şcolile, ne-au acuzat că minţim. Astăzi, ei cer oficial asta fiindcă eşecul lor în a controla pandemia a dus în scenariul roşu mai multe mari oraşe, în frunte cu Bucureştiul. Pentru alegeri, PNL sacrifică totul! Nu doar sănătatea şi economia, ci şi educaţia”, a conchis sursa menţionată. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.