PSD acuză că liderul PNL Ludovic Orban i-a negociat un scaun doar pentru el - şefia Camerei Deputaţilor, iar în rest, a fost de acord cu naşterea Guvernului CDR 2.0, unde liberalii sunt de umplutură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Pe modelul unui alt Ludovic celebru (“după mine, potopul”), Orban şi-a negociat un scaun doar pentru el - şefia Camerei Deputaţilor. În rest, a fost de acord cu naşterea Guvernului CDR 2.0, unde liberalii sunt de umplutură! Barna şi Cioloş conduc un Cabinet unde premierul este de paie, iar România trebuie să-şi pună centura de siguranţă, fiindcă piloţii dezastrului se aşează la butoane!”, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a PSD.
În opiia PSD, Guvernul CDR 2.0 se anunţă o reeditare a celei mai negre perioade din istoria post-decembristă a ţării: sărăcie, şomaj, proteste sociale, austeritate şi criză economică.
”Liderii Dreptei îşi urează Ciolan împlinit, lăsând pentru restul românilor COVID nesfârşit!”, conchide PSD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.