Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a dat asigurări, la Călăraşi, unde a participat la Conferinţa Organizaţiei Judeţene PSD, că pe listele cu candidaţi nu vor fi impuse persoane de la centru şi a apreciat că această idee a fost unul ”dintre lucrurile cele mai bune pe care le-a făcut Liviu Dragnea”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a spus că, în calitate de preşedinte al PSD Buzău, nu a acceptat şi în calitate de preşedinte al PSD la nivel naţional nu va accepta să fie impuse anumite persoane pe listele de candidaţi.

”Eu nu am acceptat la Buzău şi cu certitudine nu o să accept niicunde, sunt preşedinte de organizaţie, la fel ca domnul Stănescu, să impunem, să ni se impună pe listă. Cred că este unul dintre lucrurile cele mai bune pe care le-a făcut Liviu Dragnea. Cred că acea etapă a vieţii de partid este depăşită. Cel puţin din partea mea şi sunt ferm convins că şi din partea domnului Stănescu. Este exclus ca noi să hotărâm în numele dumneavoastră. În schimb, avem o datorie morală să vă ajutăm cu tot ceea ce putem, în primul rând un acces la cifre mai larg ca în interiorul organizaţiei, dumneavoastră să luaţi hotărârile corecte”, a declarat Ciolacu.

Ulterior, într-o conferinţă de presă, Ciolacu a spus: ”Este exclus ca centru să trimită un candidat la Călăraşi”.

Întrebat dacă acest lucru este valabil şi dacă este vorba despre persoane importante din partid, preşedintele PSD a afirmat: ”Este exclus, din punctul meu de vedere, ca centrul să impună pe cineva, nu în cadrul organizaţiei Călăraşi, oricărei organizaţii din ţară. Dacă conducerea centrală are o discuţie cu preşedintele de organizaţie...nu se exclud negocierile şi discuţiile, dacă vorbim de personalităţi. Acest punct de vedere vi-l spun preşedintele şi secretarul general, e adevărat, interimari. Indiferent ce poziţie vom ocupa în PSD, credeţi-ne că suntem două voci destul de convingătoare”.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.