Social-democraţii l-au acuzat că Florin Cîţu „i-a îmbogăţit pe bancheri pe spinarea românilor”, în doar şapte luni. Reprezentanţii PSD mai spus că deficitul bugetului de stat administrat de ministrul de FInanţe a explodat după nenumăratele împrumuturi făcute de acesta şi nimeni nu ştie unde s-au dus aceşti bani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În numai 7 luni, Cîţu i-a îmbogăţit pe bancheri pe spinarea românilor! Deficitul bugetului de stat administrat de Cîţu a explodat după împrumuturile fără număr, despre care nimeni nu ştie unde s-au dus. Copiii românilor vor fi puşi să plătească o datorie uriaşă, iar băncile îşi freacă mâinile de bucurie, având profituri record, în plină criză”, arată o postare făcută miercuri pe pagina de Facebook a PSD.

Sursa citată adaugă că ministrul Florin Cîţu „a sărit ca ars”, atunci când a fost votată în Parlament propunerea PSD privind amânarea ratelor la credite pentru populaţie.

„Când s-a votat în Parlament propunerea PSD privind amânarea ratelor la credite pentru populaţie, ministrul Finanţelor a sărit ca ars, acuzând că se pune în pericol stabilitatea sistemului bancar. Acum, nu sunt bani de dublat alocaţii şi de crescut pensii conform legii, dar avem cei mai fericiţi bancheri din lume! Aceasta este politica responsabilă a PNL! În guvernarea lui Or-BAN la ban trage, liberalii folosesc banii românilor ca să umfle conturile celor bogaţi!”, conchide sursa menţionată. 

Florin Cîţu i-a adresat o invitaţielui Marcel Ciolacu la sediul Ministerului de Finanţe pentru a-i prezenta situaţia financiară a României şi starea economiei. Liberalul consideră că este imporantant să aibă această discuţie cu liderul PSD înainte de dezbaterea moţiunii de cenzură.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.