PSD susţine, miercuri, într-o postare pe Facebook, că preşedintele Klaus Iohannis a crescut în jurul său ”o adevărată caracatiţă care a sifonat sute de milioane din bani publici”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Iohannis le transmite oamenilor care sunt cu apa până la gât să fie vigilenţi şi precauţi. Să-şi ia umbrelele şi să se alăture luptei împotriva schimbărilor climatice. Eventual să se spele şi pe mâini. Aşa cum preşedintele s-a spălat pe mâini în cazul tunurilor uriaşe de la UNIFARM date de «Guvernul Său»”, a transmis, miercuri, PSD.

Social-democraţii îl acuză pe şeful statului că a crescut în jurul său ”o adevărată caracatiţă care a sifonat sute de milioane din bani publici

”Sub ochii săi îngăduitori, a crescut o adevărată caracatiţă care a sifonat sute de milioane din bani publici. Nicio mască de la Guvern nu a ajuns la oameni. La fel şi acum, niciun sprijin concret pentru cei sinistraţi. Pentru ei nu mai sunt bani! Doar vorbe şi poveţe motivaţionale despre cum pot schimba lumea”, a mai transmis PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri un mesaj de solidaritate familiilor afectate de fenomenele meteorologice extreme din ultima perioadă. Iohannis a anunţat că susţine alocarea unei părţi „semnificative” a fondurilor UE din următorul exerciţiu financiar pentru combaterea schimbărilor climatice, arătând că este nevoie de o schimbare de mentalitate în ceea ce priveşte gestionarea acestor situaţii şi că este nevoie de împăduriri, nu doar de construcţia de diguri.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.