PSD afirmă, într-o postare pe Facebook după ce Lia Olguţa Vasilescu a renunţat la nominalizarea pentru Ministerul Dezvoltării, că aceasta a fost unul dintre cei mai buni miniştri ai guvernării PSD şi ar fi putut fi un foarte bun ministru al Dezvoltării, la finalul postării scriind: "Mulţumim, Olguţa! Ruşine, Iohannis!".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Olguţa Vasilescu a fost unul dintre cei mai buni miniştri ai guvernării PSD. A reuşit să ducă la bun sfârşit Legea salarizării unitare, care a adus ordine şi echitate în salarizarea personalului bugetar. A finalizat Legea pensiilor care oferă pensionarilor din România o justă retribuţie pentru munca de o viaţă. În mandatul său salariaţii şi pensionarii din România au cunoscut cele mai mari majorări de venituri care s-au acordat vreodată. A reuşit să cultive o bună relaţie cu sindicatele şi a realizat punct cu punct promisiunile PSD din domeniul social. Cu siguranţă România ar fi putut avea un foarte bun ministru la Dezvoltarea Regională. Mulţumim, Olguţa! Ruşine, Iohannis!", afirmă social-democraţii.

Lia Olguţa Vasilescu a anunţat marţi că îşi retrage candidatura pentru funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării şi şi-a exprimat speranţa că preşedintele Klaus Iohannis va accepta urgent următoarea nominalizare.

"Astăzi, in urma unei discuţii cu liderul PSD Liviu Dragnea, am luat hotărârea să îmi retrag candidatura pentru funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării. Un atac la CCR înseamnă o perioadă de cel puţin o lună şi jumătate de aşteptare, perioadă in care activitatea guvernamentală ar avea in continuare de suferit prin absenta din guvern a unui ministru cu un portofoliu important, exact in perioada in care România deţine preşedinţia UE. Nu am făcut o miză personală din accederea intr-o funcţie guvernamentală, dar sunt convinsă că, aşa cum am reuşit să deblochez proiecte mari de infrastructură locală in mandatul de primar sau să pun in aplicare aproape tot programul de guvernare pentru Ministrul Muncii, aş fi reuşit sa deblochez proiecte mari de infrastructură locală, regională şi naţională in cadrul ministerelor unde PSD m-a nominalizat", a scris Olguţa Vasilescu pe Facebook, la câteva zile după ce preşedintele a respns din nou numirea sa la ministerul Dezvoltării.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.