PSD a distribuit, luni, postările de pe Facebook ale miniştrilor USR PLUS alături de mesajul: ”Demisia din Guvern, ipocriţilor!”. ”Ce hal de principii trebuie să ai, ca dimineaţa să semnezi moţiuni de cenzură, la prânz să te lauzi cu ce lucruri faci la guvernare, iar seara să înjuri PSD”, a transmis PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

PSD se referă, luni, într-o postare pe Facebook, la mesaje postate pe aceeaşi reţea de socializare de miniştrii USR PLUS Cristian Ghinea, Claudiu Năsui şi Cătălin Drulă.  

”Demisia din Guvern, ipocriţilor! Ce hal de principii trebuie să ai ca userist, ca dimineaţa să semnezi moţiuni de cenzură la braţ cu AUR, la prânz să te lauzi pe FB cu ce lucruri bune faci la guvernare, iar seara să înjuri PSD că vă vrea pe toţi plecaţi”, a transmis PSD.  

Social-democraţii le transmit miniştrilor USR PLUS că nu pot rămâne şi în opoziţie şi la guvernare.  

”Daţi-vă demisia şi apoi vorbiţi de principii, ipocriţilor! Nu puteţi rămâne şi la ciolanul guvernării şi în opoziţie!”, a mai transmis PSD.  

USR PLUS a depus, alături de AUR, o moţiune d cenzură împotriva Guvernului Cîţu, calendarul dezbaterii acesteia nefiind încă aprobat.  

O nouă şedinţă a Birourilor Permanente pe tema moţiunii de cenzură USR PLUS-AURva avea loc marţi, la 11:00.  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.