Birourile reunite ale celor două Camere discută, vineri, la ora 12.00, propunerea de desfiinţare a Grupului parlamentar de prietenie România - Federaţia Rusă precum şi mai multe solicitări venite de la grupurile parlamentare de retragere a parlamentarilor acestora din cadrul Grupului parlamentar de prietenie România - Federaţia Rusă. De asemenea, pe agendă se află şi desfiinţarea Grupului parlamentar de prietenie România - Republica Belarus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe agendei şedinţei Birourilor reunite, se află propunerea de desfiinţare a Grupului parlamentar de prietenie România - Federaţia Rusă

De asemenea, parlamentarii vor discuta o informare din partea Grupurilor parlamentare ale PNL privind retragerea parlamentarilor acestora din cadrul Grupului parlamentar de prietenie România - Federaţia Rusă şi suspendarea activităţii acestui grup de prietenie şi o informare din partea Grupurilor parlamentare ale USR privind retragerea parlamentarilor acestora din Grupul parlamentar de prietenie România - Federaţia Rusă 6.

Pe agendă se mai află o Informare din partea Grupurilor parlamentare ale UDMR privind retragerea domnului deputat Kulcsár-Terza József-György din Grupul parlamentar de prietenie România - Federaţia Rusă.

Un alt punct este Nota GRUI privind propunerea de desfiinţare a Grupului parlamentar de prietenie România - Republica Belarus. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.