Primarul comunei Prunişor din judeţul Mehedinţi, Nandi Covlea (PSD), a transmis participanţilor la un eveniment că pentru a ajunge la bani este nevoie de voturi. În sală erau, în general, persoane vârstnice din comună, cu ocazia celebrării cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul a avut loc la Căminul Cultural din localitatea Prunişor, judeţul Mehedinţi, iar sala a fost plină de persoane vârstnice. La un moment dat, în timpul festivităţii, a intrat în sală şi primarul Nandi Covlea care le-a adus bătrânilor plăpumi, apoi a ţinut un discurs.

Potrivit realitateademehedinti.ro, edilul le-a promis bătrânilor introducerea reţelelor de gaze şi, în schimb, le-a cerut voturi.

„Ne-am gândit să şi premiem familiile care au împlinit peste 50 de ani de căsătorie, lucru foarte important şi exemplu de urmat. Ce mai avem noi de făcut ca să fim acolo unde trebuie? Să băgăm gazele în comuna Prunişor. Nu v-am minţit niciodată cu nimic! Vom avea gaze şi atunci putem spune că avem de toate. Dumneavoastră nu vă cere nimeni nimic, decât voturi. Ca să putem şi noi ajunge la bani, de la dumneavoastră cerem voturi, nimic altceva, decât voturi, iar dumneavoastră ştiţi acuma!”, le-a spus primarul Nandi Covlea celor prezenţi la eveniment.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.