Primarul Mihai Chirica a fost atacat, duminică, de un protestatar în timpul manifestărilor din Piaţa Unirii din Iaşi, fiind stropit pe faţă şi pe haine cu iaurt. Bărbatul a fost ridicat de forţele de ordine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Oamenii l-au huiduit, duminică, pe Mihai Chirica încă din momentul apariţiei în Piaţa Unirii, acesta fiind stropit de un ieşean cu o substanţă albă, cel mai probabil iaurt.
 
Chirica s-a retras în Hotelul Traian pentru a se spăla pe faţă, dar şi pentru a-şi curăţa haina. În acelaşi timp, protestatarul a fost ridicat de forţele de ordine pentru a fi legitimat.
 
Ulterior, Mihai Chirica a declarat jurnaliştilor că a fost vorba de iaurt, dar că nu va depune plângere împotriva persoanei care l-a stropit. 
 
Edilul crede că politicienii trebuie să fie atenţi la ceea ce fac, pentru că s-au acumulat multe frustrări în societate în ultimii 30 de ani.
 
"Nu am intoleranţă la lactoză. Mă bucur că era un produs românesc. Omul şi-a vărsat năduful pe mine", a afirmat edilul Mihai Chirica.
 
Manifestările din Piaţa Unirii au durat 30 de minute, în piaţă fiind prezente peste 500 de persoane.
 
 
Peste o sută de ieşeni au protestat, duminică, având bannere şi pancarte cu mesaje pro-autostradă, acţiunea desfăşurându-se în Piaţa Unirii, unde au avut loc manifestările oficiale dedicate Unirii Principatelor Române.
 
Acţiunea a fost iniţiată de către asociaţia ”Împreună pentru A8”, care militează pentru construcţia autostrăzii Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.