Primarul din Chişinău, Ion Ceban, anunţă, luni, că s-a întâlnit cu premierul Marcel Ciolacu, cu care a discutat despre prouectele comune realizate de autorităţile din cele două ţări şi a mulţumit pentru sprijijul oferit Republicii Moldovam inclusiv pentru aderarea la Uniunea Europeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, am avut o întrevedere cu premierul României, Marcel Ciolacu. Am discutat mai multe subiecte, printre care, prioritar, despre proiectele realizate în comun atât în Chişinău, cât şi în R. Moldova”, anunţă, luni, primarul din Chişinău, într-un mesaj pe pagina de Facebook.

Ion Ceban s-a referit la proiectele implementate în ultimii ani, alături de autorităţile române.

”În ultimii ani, împreună cu colegii din România, am reuşit să implementăm mai multe proiecte frumoase în diverse domenii, cum ar fi infrastructură, cultură, educaţie, dar şi altele. I-am mulţumit din numele cetăţenilor pentru sprijinul oferit Republicii Moldova, inclusiv în parcursul nostru de integrare europeană”, a mai scria Ceban.

Ion Ceban a obţinut anul trecut al doilea mandat la Primăria Chişinăului, candidând din partea propriului partid, după ce primul mandat l-a obtinut cu sprijinul socialiştilor fostului preşedinte prorus Igor Dodon.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.