Marius Sepi, prim-vicepreşedintele sindicatului Sanitas, a fost numit, prin decizie a premierului Sorin Grindeanu, secretar de stat în Ministerul Consultării Publice şi Dialogului Social. În afara lui Sepi, primul-ministru a numit alţi şase secretari de stat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înainte de a fi numit secretar de stat, Nicolae-Marius Sepi a fost prim-vicepreşedinte al sindicatului Sanitas al salariaţilor din domeniul sănătăţii. El a activat şi în cadrul PSD, partid din partea căruia a fost membru în CJ Alba în perioada 2004-2008. 

Dragoş Titea a fost reinstalat secretar de stat în Ministerul Transporturilor, funcţie pe care a mai ocupat-o în perioada martie 2014-august 2015. Ulterior, Titea a ocupat postul de director juridic la ROMATSA. 

La Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, au fost numiţi secretari de stat Marin Florian şi omul de afaceri Harry-Ilan Laufer. Fostul senator PSD Petru-Alexandru Frătean va ocupa funcţia de secretar de stat în Ministerul Economiei.

În Ministerul Turismului secretari de stat vor fi Cristina-Ionela Tărteaţă şi Petre-Iulian Nicolescu. Tărteaţă a fost funcţionar parlamentar, iar Nicolescu a ocupat, în 2015, funcţia de şef al OPSPI.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.