Administraţia prezidenţială a lansat o licitaţie pentru cumpărarea de flori şi coroane de flori pentru nevoile de protocol ale instituţiei, valoarea estimată a contractului fiind de 25.000 de lei, precum şi aproape 750 de noi piese de mobilier, inclusiv mese de jurământ, în valoare de peste 450.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul pentru cumpărarea de flori a fost postat luni pe SEAP, iar ofertele pot fi depuse până în 8 decembrie.

Preşedinţia vrea să achiziţioneze flori proapespete, plante decorative, material horticol, coroane şi jerbe de flori "pentru activităţile de protocol şi reprezentare ce au loc la nivelul Administraţiei Prezidenţiale", se arată în caietul de sarcini.

Administraţia prezidenţială cere flori de calitatea impusă de protocolul prezidenţial, respectiv "foarte proaspete, ambalate corespunzător pentru a nu se deteriora prin lovire sau datorită condiţiilor meteo: să îngheţe ori să se deshidrateze". La fel şi în cazul coroanelor şi jerbelor, care trebuie compuse din flori, frunze, ramuri de brad, suport de papură, sârmă şi beţe de lucru (formă ovală) sau flori, frunze şi suport cu burete (formă rotundă). Ele trebuie să fie prevăzute cu lentă din mătase tricoloră formată din două laturi egale, cu ciucuri aurii în partea de jos, pe care se va scrie mesajul cu autocolant  imprimat la cald de culoare aurie.

Derularea contractului se va desfăşura pe bază de comandă în funcţie de necesităţi, cu condiţia respectării preţurilor unitare transmise în  cadrul ofertei.

De asemenea, Administraţia prezidenţială a publicat recent un anunţ pentru cumpărarea de mobilier, la o valoare estimată a contractului de 451.704 lei. Şi în acest caz, ofertele pot fi depuse până în 8 decembrie.

Mobilierul va fi folosit pentru "dotarea spaţiilor din cadrul Complexului Palat Cotroceni, în vederea desfăşurării în condiţii optime a activităţii salariaţilor Administraţiei Prezidenţiale".

Preşedinţia cere birouri, module, dulapuri înalte închise parţial, cuiere, biblioteci, etajere, poliţe suspendate, scaune ergonomice, directoriale, mese de scris şi fişete metalice.

Administraţia Prezidenţială vrea să cumpere şi două noi mese de jurământ, gravate cu stema României.

În total, Preşedinţia vrea să cumpere aproape 750 de noi piese de mobilier, cea mai mare parte a lor reprezentând-o birourile şi scaunele.

Criteriul de atribuire a contractelor este preţul cel mai scăzut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.