Preşedintele PNL Timişoara, Cosmin Tabără, a anunţat, miercuri, că a fost demis din funcţie la solicitarea fostului primar Nicolae Robu. Demiterea vine după ce şi liderul PNL Timiş Alin Nica a fost schimbat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am aflat, din Japonia, unde reprezint Timişoara, că, la solicitarea fostului primar Robu, am fost demis din funcţia de lider al Filialei PNL Timişoara, de către conducerea centrală a PNL. Răzbunarea sa, în stilul lui „liberal” faţă de cine nu îl linguşeşte, e tipică pentru modul său de a-i îndepărta pe toţi cei care nu îi sunt slugi. Rămâne un candidat "stângaci" sau de stânga, susţinut de PSD si PNL, dar spun un lucru: lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba!”, a scris Cosmin Tabără pe Facebook.

Cosmin Tabără mai spune că Nicolae Robu mai mult dezbină, decât să unească, aşa cum ar trebui să facă un candidat.

”În general, un candidat uneşte, adună lângă el oamenii, în special pe cei din partid, Robu face exact invers: dezbină tot ceea ce prinde, iar ultimele 6 luni din PNL Timişoara sunt elocvente. Robu este un candidat care face orice compromis pentru putere, eu sunt şi rămân LIBERAL, sentiment care nu este dat de funcţia de preşedinte ci de principii şi valorile liberale. Iubesc Partidul Naţional Liberal, dar mai mult decât atât, iubesc LIBERALISMUL. Revin cu detalii...”, a mai scris Tabără.

BPN al PNL a decis, luni seară, demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşednte al PNL Timiş şi dizolvarea BPJ al PNL Timiş, după ce Nica s-a împotrivit vehement alianţei PSD-PNL în judeţul Timiş, la alegerile locale din 9 iunie 2024.

BPN a decis ca Vasile Blaga să preia conducerea PNL Timiş, interimar.

O şedinţă a BPJ este stabilită pentru ziua de joi, 28 martie, în care va fi numită o nouă conducere interimară a PNL Timişoara, cel mai probabil aceasta urmând a fi preluată de Cristian Buşoi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.