Preşedintele interimar al partidului M10, Florin Stan, şi-a anunţat demisia, vineri, susţinând că nu poate admite "ca cineva să nu respecte legile statului şi în egală măsură să fie curat ca lacrima". El preluase funcţia în 10 septembrie, fiind ales în locul Ioanei Constantin, care a condus acest partid mai puţin de trei luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Florin Stan îşi anunţă demisia pe Facebook, spunând că încă de la început a "pus umărul la acestă construcţie", ocupând mai multe funcţii în partid, şi le mulţumeşte colegilor săi.

"Am intrat în acestă construcţie pentru dreptate, fiind dornic să mă alătur luptei anticorupţie, plecând de la premiza că atunci când nu ştii nu ai cum să acţionezi, iar atunci când iţi sunt aduse la cunostinţă anumite situaţii iei măsurile cuvenite. Nu pot admite ca cineva să nu respecte legile statului şi în egala măsură să fie "curat ca lacrima". Am certitudinea că noua generaţie poate să conceapa vaccinul", spune Florin Stan.

Europarlamentarul Monica Macovei a demisionat de la conducerea M10 în 28 iunie, iar în această funcţie a fost aleasă Ioana Constantin, care a demisionat în 10 septembrie, în locul acesteia fiind numit Florin Stan.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.