Preşedintele Klaus Iohannis vizitează marţi centrele de vaccinare de la Romexpo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Iohannis vizitează la ora 12:00 centrele de vaccinare de la Romexpo.

Centrele sunt amenajate în Pavilionul C2, de la Centrul Expoziţional Romexpo din Capitală.

La începutul celei de a doua etape de vaccinare, în 15 ianuarie,  în Bucureşti au fost 7 centre,  ulterior fiind adăugate alte 12 puncte de vaccinare cu mai multe centre.

La Complexul Expoziţional Romexpo sunt 12 centre cu 64 puncte de vaccinare.

Conform Prefecturii Capitalei, în mare parte, centrele de vaccinare sunt deja operaţionalizate – 14 centre de vaccinare cu 73 de puncte de vaccinare – iar celelalte sunt în fază avansată de amenajare, urmând a fi deschise etapizat, în funcţie de cantităţile de vaccin alocate municipiului Bucureşti şi de cererile de vaccinare înregistrate.

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) anunţa luni după-amiază că, în ultimele 24 de ore, au fost vaccinate 30.237 de persoane, din care 1.075 au primit a doua doză. Totodată, s-au înregistrat 45 de reacţii adverse comune şi minore.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.