Preşedintele Klaus Iohannis participă sâmbătă la Şcoala de vară a TNL organizată în staţiunea Venus şi la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Sud – Est, programată să se desfăşoare la Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul eveniment la care va fi prezent preşedintele  este evenimentul principal din cadrul Şcolii de Vară “Generaţia Altfel” (12-15 septembrie), organizată de Tineretul Naţional Liberal în staţiunea Venus, care va începe la 10:30.

 

Alături de Klaus Iohannis, se vor adresa celor aproximativ 1.000 de tineri liberali preşedintele PNL, Ludovic Orban şi secretarul general al PNL, Robert Sighiartău.

 

De asemenea, Partidul Naţional Liberal organizează sâmbătă Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Sud– Est, la Constanţa, începând cu ora 17.00.  

 

Preşedintele României va rosti un discurs în faţa celor 1.300 de membri şi simpatizanţi ai PNL, parlamentari, aleşi locali din regiune.

 

Vor mai lua cuvântul preşedintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreşedinţii PNL Raluca Turcan, Rareş Bogdan şi Iulian Dumitrescu, vicepreşedintele regional Victor Paul Dobre şi preşedinte PNL Constanţa, Bogdan Huţucă.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.