Preşedintele Klaus Iohannis a avut deja întâlniri cu mai mulţi miniştri, aceştia fiind convocaţi la Cotroceni. Premierul Nicolae Ciucă a participat la fiecare dintre aceste discuţii, iar liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seară, că a fost informat despre aceste întâlniri. Şeful PSD susţine că nu ştie exact ce s-a discutat, dar presupune că este vorba despre priorităţile fiecărui ministru. Ciolacu a precizat că nu-l interesează foarte exact ce s-a discutat, ci să existe ”un Guvern eficient”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a fost întrebat, miercuri seară, la România TV, dacă a fost informat că mai mulţi miniştri PSD – Alexandru Rafila, Vasile Dîncu, Sorin Grindeanu – s-au întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis şi a precizat: ”Am fost informat de această întâlnire. Nu ştiu în termenii constituţionali...nu ştiu ce s-a discutat, fiindcă nu sunt eu cel îndreptăţit”.  

Ciolacu a precizat că la discuţii a participat şi premierul Nicolae Ciucă: ”Pe miniştri presupun că i-a convocat primul ministru, pentru că el este şeful Guvernului. Miniştrii mi-au spus că o să aibă această întâlnire. Nu sunt curios deloc (ce s-a discutat  n.r.)”.  

Liderul PSD a afirmat, însă, că-l interesează să existe un ”Guvern eficient”.  

”Cum realizăm acest lucru...mai avem de muncit la acest lucru. S-ar putea să fi fost o informare a fiecărui ministru despre priorităţile...să fie informat preşedintele”, a adăugat Ciolacu.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.