Preşedintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă un mesaj de Ziua Muncii şi a precizat că România este o naţiune de oameni ambiţioşi, harnici şi hotărâţi să reuşească iar „acesta este spiritul în care vom relansa economia în beneficiul nostru, al tuturor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Munca şi sacrificiile femeilor şi bărbaţilor din întreaga lume sunt celebrate astăzi, de 1 Mai. Este important să nu uităm cât de dificilă a fost, de-a lungul istoriei, obţinerea unor drepturi care ni se par acum absolut fireşti: condiţii de lucru decente, răsplată corectă pentru efortul depus şi egalitate de gen. Astăzi avem o şansă uriaşă de a construi împreună, în perioada post COVID-19, România pe care ne-o dorim. Suntem o naţiune de oameni harnici, ambiţioşi şi hotărâţi să reuşească - acesta este spiritul în care vom relansa economia în beneficiul nostru, al tuturor!”, a scris Klaus Iohannis sâmbătă pe Facebook. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.