Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, candidează din partea PNL pentru al treilea mandat în aceeaşi funcţie, iar administratorul public al judeţului, Adrian Bibu, candidează pentru Primăria Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

PNL Sibiu şi-a lansat oficial candidaţii pentru alegerile locale din 9 iunie.

”Echipa PNL Sibiu a transmis un mesaj clar: câştigă în Sibiu! Va fi sprijin pentru PNL la nivel naţional şi pentru PNL la guvernare şi după 2024. PNL este singura şansă pentru a garanta politici de dreapta în România şi singurul partid veritabil de dreapta. Cei care astăzi se pretind de dreapta, nici ei nu ştiu ce sunt cu adevărat”, a transmis preşedintele PNL Sibiu, vicepreşeinte la nivel naţional Raluca Turcan.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Aceasta anunţă că, la Sibiu, pentru a treia oară consecutiv, Daniela Cimpean este confirmată pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

”Realizările obţinute şi munca depusă de Daniela o îndreptăţesc să-şi continue proiectele şi să fie in continuare sprijin pentru localităţile din judeţ să se dezvolte. Primarii din Sibiu sunt printre cei mai harnici şi dedicaţi primari din ţară, iar liberalii sibieni se mândresc cu performanţele lor”, a mai transmis preşedintele PNL Sibiu.

Pdentru Primăria Sibiu, liberalii îl trimit în cursă pe Adrian Bibu, administratorul public al judeţului şi liderul consilierilor locali PNL din Sibiu.

La Avrig, Agnita, Tălmaciu, Miercurea Sibiului, Cisnădie, Sălişte şi Mediaş, PNL trimite în cursa electorală actualii primari.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.