Guvernul a decis, joi, înlocuirea a opt prefecţi şi subprefecţi, prin încetarea executării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice, şi a făcut, în loc, alte şase numiri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, Guvernul a decis schimbarea din funcţie a prefectului judeţului Alba, Albu Mihaela, judeţului Hunedoara, Valer Ungur, judeţului Iaşi, Marian Grigoraş, judeţului Tulcea, Alexandru Iordan, precum şi a subprefecţilor din Bacău, Sorin Gabriel Ailenei, Hunedoara, Tiberiu Fabius Kiszely, şi din Sălaj, Robert-Gergely Vasvari.

Premierul a decis şi numirea în funcţia de prefect al judeţului Alba pe Dănuţ-Emil Hălălai, în Botoşani pe Şlincu Dan-Constantin, în Iaşi pe Marian Şerbescu, în Tulcea pe Lucian Furdui, iar în Bacău a fost numit subprefect Valentin Ivancea şi Alexandru Vegh în Sălaj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.