Premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, se află în vizită privată în România şi a participat la o ceremonie dedicată zilei de naştere a Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, pentru publicaţia de la Chişinău NewsMaker.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Începând cu ora 12:00, la Palatul Patriarhiei a avut loc o scurtă ceremonie în timpul cărei au fost prezentate mesaje de felicitare trimise din partea autorităţilor române centrale şi locale, precum şi ale altor instituţii publice. La eveniment a fost prezent şi premierul Marcel Ciolacu, dar şi prim-ministrul moldovean Dorin Recean.

Marcel Ciolacu a postat pe pagina sa de Facebook un scurt mesaj de felicitare pentru Patriarhul Daniel, însoţit de o fotografie în care apare alături de şeful Bisericii Ortodoxe Române şi de premierul Dorin Recean.

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a împlinit, sâmbătă, 72 de ani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.