Premierul Nicolae Ciucă a declarat, marţi, că în acest moment, nu se impune o remaniere, el arătând că a discutat cu liderii celor două partide, PNL şi PSD, şi i-au confirmat amândoi că nu a fost vorba despre niciun fel de evaluare a membrilor Guvernului. ”Evaluarea şi remanierea, în conformitate cu prerogativele înscrise în reglementările în vigoare, sunt la latitudinea premierului", a mai spus Nicolae Ciucă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ieri am discutat cu domnul preşedinte Cîţu şi mi-a comunicat că nu este vorba despre niciun fel de evaluare. (..) Am discutat cu domnul preşedinte, cu domnul preşedinte Ciolacu şi mi-au confirmat amândoi că nu a fost vorba despre niciun fel de evaluare.. Evaluarea şi remanierea, în conformitate cu prerogativele înscrise în reglementările în vigoare, sunt la latitudinea premierului", a spus Nicolae Ciucă, la Parlament. 

Premierul a mai arătat, despre remaniere, că este ”decizia strictă a premierului, pe baza dialogului cu fiecare dintre cei implicaţi în această situaţie”. 

De asemenea, el a arătat că în acest moment, nu se impune o remaniere a miniştrilor din Cabinet. 

"În acest moment, Guvernul, împreună cu toţi factorii de răspundere, lucrează la soluţii pentru a putea să gestionăm această criză. Sigur, evaluăm tot ceea ce ţine de activitatea noastră, ne îmbunătăţim activitatea în fiecare zi, nu este nimeni perfect, dar, în acest moment, nu se impune o remaniere", a precizat Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.