Premierul Nicolae Ciucă a anunţat miercuri, în şedinţa de Guvern, că în această perioadă urmează să clarifice toate aspectele legate de cererea de plată numărul II pe PNRR, astfel că fiecare minister care a avut de îndeplinit jaloane şi ţinte va trebui să fie în măsură să clarifice şi să discute cu stafful tehnic de la Comisie pentru a putea primi banii la timp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această perioadă urmează să clarificăm toate aspectele legate de cererea de plată numărul II pe PNRR. Ca atare, fiecare minister care a avut de îndeplinit jaloane şi ţinte va trebui să fie în măsură să clarifice şi să discute cu stafful tehnic de la Comisie şi, acolo unde este necesar, să putem să intervenim astfel încât să putem primi banii la timp”, a spus şeful Executivului.

Premierul i-a cerut ministrului Investiţiilor, Marcel Boloş să angajeze primele discuţii pentru pregătirea cererii de plată numărul III, ţinând cont şi de faptul că săptămâna viitoare va avea loc primul comitet interministerial pe PNRR.

”Acolo trebuie să avem elementele clare în ceea ce priveşte activitatea cel puţin în primul trimestru al acestui an”, a mai spus Nicolae Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.