Premierul Nicolae Ciucă a scris duminică pe Twitter că Guvernul României transmite cele mai profunde condoleanţe Guvernului şi poporului din Turcia, în aceste momente de pierdere şi durere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Guvernul României transmite cele mai profunde condoleanţe Guvernului şi poporului din Turcia, în aceste momente de pierdere şi durere”, transmite premierul Nicolae Ciucă.

”Suntem pe deplin solidari cu prietenii şi partenerii noştri strategici, dorind însănătoşire grabnică şi deplină celor răniţi în explozia din Istanbul”, mai scrie şeful Executivului în mesaj. 

O explozie puternică a avut loc, duminică, pe celebrul bulevard pietonal Istiklal din Istanbul.

MAE a precizat că autorităţile locale au transmis reprezentanţilor consulari că nu au fost identificaţi cetăţeni români printre victime. 

Guvernatorul Ali Yerlikaya a anunţat că în urma exploziei au murit patru oameni şi au fost răniţi 38, conform primelor date.

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat, duminică, după explozia sângeroasă de pe bulevardul pietonal Istiklal din Istanbul, că a fost un “atac perfid” şi că toţi cei vinovaţi vor da socoteală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.